neděle 4. března 2012

Pohorach.com a Akimova školička

Datum 3. března v mnohých z Vás zajisté nevzbudí žádnou asociaci s nějakou významnou událostí. V tento den se sice v roce 1883 narodil významný český fotograf František Drtikol, v roce 1994 zemřel zpěvák Karel Kryl, v roce 1915 založil americký prezident Woodrow Wilson organizaci NACA (předchůdce NASA), v roce 1878 byla vyhlášena nezávislost Bulharska a celosvětově se slaví Den boje spisovatelů za mír, ale pro nás je to především oficiální datum zahájení spolupráce s Akimovou školičkou, která je první outdoorovou školkou v České republice. 
Zkušený tým pedagogů se tu s obdivuhodnou pílí věnuje dětem ve věku 3 až 6 ti let a snaží se vést děti ke zdravému životnímu stylu, základním morálním hodnotám a také například k ekologii. To vše v co největší míře v přirozeném prostředí přírody, kde děti získávají potřebné a cenné zkušenosti, dovednosti a poznatky formující jejich osobnost již od tohoto útlého věku. 
Od této chvíle se tedy na těchto stránkách budete moci setkávat i s informacemi o dění v této organizaci a prohlížet si obrázky ze zajímavých akcí pro děti i dospělé, případně se moci přihlásit na společně pořádané akce.  

Žádné komentáře:

Okomentovat